Prelamač

Rad u Librumu pruža priliku da budete deo tima koji vrednuje vašu stručnost i kreativnost, u okruženju koje inspiriše na rast i razvoj.

Konkurs za poziciju:

Librum, vodeća izdavačka kuća u oblasti literarnih inovacija, otvara konkurs za poziciju Prelamača. Tražimo posvećenog i stručnog pojedinca koji će sa strašću pristupiti prelamanju knjiga, doprinoseći time vizuelnom identitetu i čitljivosti naših izdanja. Prelamač knjiga u Librumu igra ključnu ulogu u pretvaranju rukopisa u estetski prijemčiv i organizovan proizvod, spremne za štampu i distribuciju.

Šta tražimo:

Uslovi za kandidate:

Šta nudimo:

Zašto je Librum odlično mesto za posao​

U Librumu smo posvećeni ne samo stvaranju knjiga, već i negovanju kulture koja ceni kreativnost, inovacije i timski rad. Naša misija je da obogatimo literarni svet novim glasovima i perspektivama, pružajući čitaocima jedinstvena i inspirativna dela. Rad u Librumu pruža priliku da budete deo tima koji vrednuje vašu stručnost i kreativnost, u okruženju koje inspiriše na rast i razvoj. Pridružite nam se i doprinesite stvaranju literature koja pokreće maštu, izaziva razmišljanje i ostavlja trajan utisak.

What do you think?

Related Insights