Poboljšaj svoj rukopis

U Librumu, mi vrednujemo kreativnost, posvećenost i inovativnost. Ako ste spremni da svoj talenat i strast koristite za oblikovanje sveta knjiga, na pravom ste mestu.

Karijera u kojoj vaš potencijal, ideje i motivacija znače.

U Librumu verujemo da je svaki član našeg tima ključan za naš uspeh. Ovde vaš potencijal, kreativne ideje i motivacija nisu samo cenjeni – oni su osnova naše izdavačke filozofije. Prilagođavamo se vašim jedinstvenim veštinama i ambicijama, pružajući vam prilike za rast i razvoj u dinamičnom okruženju.

Student

Za studente koji su željni da nauče više o izdavačkoj industriji, nudimo priliku da se upoznate sa svakim aspektom stvaranja knjige. Steknite praktično znanje i iskustvo koje će vam koristiti u daljem profesionalnom putu.

Praktikant

Kao praktikant u Librumu, dobićete plaćenu priliku da radite rame uz rame sa iskusnim profesionalcima. Ovo je vaša šansa da primenite teorijsko znanje u praksi i razvijete ključne veštine potrebne za uspešnu karijeru u izdavaštvu.

Profesionalac

Za iskusne profesionalce koji traže novi izazov, Librum nudi stimulativno okruženje gde vaše veštine mogu doći do izražaja. Budite deo tima koji vrednuje inovacije i stručnost, i doprinosite stvaranju književnih remek-dela.

Zašto Librum?

U Librumu, mi ne samo da stvaramo knjige; mi stvaramo književne fenomene. Naša misija je višestruka: pronalazimo i edukujemo nove autore, objavljujemo njihova dela i implementiramo strategije marketinga koje osiguravaju da se njihove priče ne samo čitaju, već i žive. Svaki član našeg tima igra presudnu ulogu u ovom procesu, od pronalaženja skrivenih literarnih talenata do pretvaranja njihovih rukopisa u književna dela koja osvajaju čitalačku publiku.

Naša posvećenost kvalitetu je nepokolebljiva. Kreiramo knjige koje postavljaju standarde u izdavaštvu. Svakom delu pristupamo sa profesionalizmom, radeći temeljan prelom, lekturu i uređivanje sa dubokom analizom naših urednika. Naša odmerena strogoća u procesu kreiranja osigurava da svako delo koje prođe kroz naše ruke postane kvalitetno, duboko i uticajno.

Pridružite se Librumu i budite deo tima koji ne samo da piše stranice knjiga, već i stranice istorije književnosti. Sa nama, vaši književni snovi i ambicije ne samo da će se ostvariti, već će zasijati u punom sjaju, inspirišući čitaoce širom sveta.

Rad od kuće

Fleksibilnost i udobnost rada od kuće, omogućavajući vam bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Upoznavanje sa piscima

Jedinstvena šansa da sarađujete i umrežavate se sa talentovanim piscima i autorima iz različitih žanrova.

Rad sa knjigama

Neprocenjiva prilika da budete okruženi knjigama i da svakodnevno doprinosite stvaranju literarnih dela.

Plata na vreme

Obećanje da će vaš trud i posvećenost biti nagrađeni redovnom i pravičnom platom.

U Librumu ne postoje dva ista puta, i mnogi od nas se nalaze u ulogama koje su daleko od mesta gde su počeli. Mogućnosti su beskrajne.