Poboljšaj svoj rukopis

Naš tim iskusnih stručnjaka biće posvećen tvom uspehu i pružanju podrške tokom celog procesa. Sa fokusom na detaljima i besprekornom izvršenju, naša usluga objavljivanja knjiga garantuje da će tvoje delo biti prezentovano na najbolji mogući način.
Naše mogućnosti marketinga i promocije omogućavaju ti da dosegneš širu publiku i ostvariš svoje ciljeve.

Možeš da odabereš i posebno neku od ponuđenih usluga.

Pružamo usluge uređivanja kako bismo osigurali da je tvoja knjiga slobodna od pravopisnih i gramatičkih grešaka, a istovremeno unapredili njen sadržaj i stil.

Naši lektori pažljivo iščitavaju tvoju knjigu kako bi pronašli i ispravili greške u pravopisu, gramatici ili stilu, kreirajući kvalitetan tekst.

Naš tim stručnjaka posvetiće se prelomu knjige kako bi obezbedio elegantan raspored teksta i ilustracija, čineći je čitljivom i atraktivnom za čitaoce.

Kreiramo vizuelno privlačan dizajn knjige, uključujući spoljašnji izgled korice i unutrašnju strukturu, kako bi vaša knjiga ostavila nezaboravan prvi utisak.

Koristeći najkvalitetnije materijale i tehnike štampe, garantujemo da će svaka kopija tvoje knjige biti vrhunskog kvaliteta, spremna da stigne do vaših čitalaca.

Naša kreativna marketinška strategija privlači pažnju i promoviše tvoje knjige i proizvode. Sa pažljivo osmišljenim kampanjama, ostvarićete širok doseg i privući nove čitaoce.

Po želji autora dizajniramo puzzle. Autor može da bira da li želi svoj ili naš dizajn za puzzle, nakon toga kreiramo dizajn i radimo štampu.

Nudimo podršku u prodaji vaših knjiga i proizvoda, pomažući ti da postigneš maksimalan komercijalni uspeh. Sa našom ekspertizom, ostvarićeš visoke prodajne rezultate.

Individualno prilagođene strategije vode te ka uspehu, kako na tržištu knjiga, tako i na drugim poljima. Naša stručnost će ti pomoći da ostvariš svoje ciljeve.

Kreiramo za postojeće i buduće autore vebsajt koji može biti Landing Page ili kompletan sajt sa Cart stranicom, odnosno prodajni sajt. Smatramo da svaki autor treba da ima svoj vebsajt zbog profesionalnosti, marketinga i lakše komunikacije sa čitaocima.

Naši eksperti napisali su mnoga poznata i najprodavanija dela u Srbiji. To je tajna koja ostaje između autora i Ghostwritera. Angažuj stručnjaka koji će napisati knjigu umesto tebe.

E-Book nije samo pretvaranje u ePUB format. E-Book zahteva isti proces preloma, lekture i uređivanja. Konvertujemo tvoje knjige u elektronski format, čineći ih dostupnim širokoj publici na digitalnim uređajima.

Kreativne slikovnice za decu podstiču maštovite priče i edukaciju, donoseći osmeh na lica najmlađih čitalaca. Imamo sjajne ilustratore koji će sjajno oblikovati dečju knjigu.

Pružamo podršku u pisanju, pripremi i štampi doktorskih radova, kako bi kreirao sjajan doktorski rad. Napomena: Ne pišemo radove umesto vas.

Imamo veliko iskustvo u prevodu knjiga i drugih sadržaja na engleski jezik i sa engleskog na srpski jezik. Prevod knjige radimo kvalitetno i brzo.

Kreiramo bojanke po želji autora. Imamo sjajnu malu ekipu talentovanih kolega koji mogu da naprave bilo koji sadržaj za bojenje. Bojanku radimo profesionalno i brzo.

Ako ne vidiš specifičnu temu koja te zanima, piši nam.

Ukoliko želiš određenu uslugu ili kombinaciju više Librum usluga, pripremićemo za tebe sjajan paket.

Kako objaviti knjigu - librum beograd
Danas, samostalno izdanje knjiga izdvaja se kao najprofitabilniji i najatraktivniji način objavljivanja književnih dela širom sveta. Ovaj pristup pruža autorima niz ključnih prednosti koje ne samo da donose veću kontrolu, već i veći profit i istaknutu poziciju. Evo nekoliko razloga zašto je samostalno izdanje knjiga neodoljivo privlačno:
  • Potpuna kontrola: Držiš sve konce u svojim rukama. Od naslovne strane do poslednje rečenice – tvoje su odluke.
  • Sav profit je tvoj: Sva lova koju zaradiš od prodaje knjige ide pravo tebi. Nema trećih strana koje sebi uzimaju svoj deo.
  • Sve o tebi: Marketing je usredsređen samo na tebe i tvoje delo. Niko drugi nije u fokusu.
  • Sloboda da biraš: Sam biraš gde ćeš prodavati svoje knjige. Potpuna sloboda da praviš strategije.
  • Veliki izdavači na horizontu: Ako ostvariš sjajne prodajne rezultate, privući ćeš pažnju velikih izdavača. Možeš pregovarati sa više samopouzdanja.
  • Direktan kontakt sa tvojim čitaocima: Razgovaraš direktno sa ljudima koji čitaju tvoje knjige. To je neprocenjiva veza.
  • Nema ograničenja: Nema izdavača koji ti nameću uslove. Sve je pod tvojom kontrolom – cena knjige, način promocije, sve.
Ova poslednja tačka posebno ističe suštinu samostalnog izdanja – potpuna autonomija. Sve što uložiš u svoju knjigu, vraća ti se, a ti sam kontrolišeš svaki korak na putu do uspeha. Ovaj proces je ne samo uzbudljiv, već i neodoljivo primamljiv za autore koji žele da ostvare svoje knjiške snove.