Poboljšaj svoj rukopis

Datum poslednjeg ažuriranja: 31. oktobar 2023. godine

Zahvaljujemo vam na korišćenju usluga Libruma. U Librumu se obavezujemo da štitimo vašu privatnost i bezbednost podataka koje delite s nama. Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše podatke kada posećujete našu veb stranicu, koristite naše usluge ili komunicirate s nama. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku kako biste razumeli naš pristup obradi vaših ličnih podataka.

Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo različite vrste podataka kako bismo vam omogućili pružanje naših usluga i unapređenje vašeg iskustva sa Librumom. Ovi podaci mogu uključivati:

 • Lični podaci: Ime, prezime, adresa, e-pošta, broj telefona i slični podaci koje nam dobrovoljno pružate.

 • Podaci o autorima: Informacije o autorima i njihovim rukopisima, uključujući rukopisne kopije, biografije i informacije o delima.

 • Podaci o korisničkom računu: Korisnička imena, lozinke i druge informacije koje koristite za pristup svojim računima kod nas.

 • Podaci o plaćanju: Informacije o plaćanju za naše usluge, uključujući podatke o kreditnim karticama.

 • Podaci o komunikaciji: Sadržaj e-pošte, poruka, povratnih informacija i komentara koje nam šaljete, kao i podaci o vašim interakcijama s našim korisničkim podrškama.

 • Podaci o uređajima i praćenju: Tehničke informacije o uređajima koje koristite za pristup našoj veb stranici, uključujući IP adrese, tip uređaja, pregledači i postavke.

 • Podaci o kolačićima: Informacije prikupljene putem kolačića i sličnih tehnologija za praćenje prilikom korišćenja naše veb stranice.

Kako koristimo vaše podatke

Vaši lični podaci koriste se isključivo za pružanje naših usluga i unapređenje vašeg iskustva sa Librumom. Evo nekoliko načina na koje koristimo vaše podatke:

 • Pružanje usluga: Vaši podaci koriste se kako bismo vam omogućili korišćenje naših usluga, uključujući uređivanje, prelom, dizajn, štampanje i distribuciju knjiga.

 • Korisnička podrška: Vaši podaci koriste se za pružanje podrške korisnicima, odgovaranje na vaše upite i rešavanje problema.

 • Administracija računa: Vaši podaci koriste se za upravljanje vašim korisničkim računom i omogućavanje pristupa našim uslugama.

 • Marketing i promocija: Koristimo vaše podatke kako bismo vas obavestili o našim uslugama, promocijama i događajima.

 • Analitika i unapređenje: Analiziramo podatke kako bismo bolje razumeli kako naši korisnici koriste našu veb stranicu i usluge, i kako bismo unapredili svoje usluge.

Pružanje podataka trećim stranama

Librum ne prodaje, ne iznajmljuje i ne trguje vašim ličnim podacima trećim stranama bez vaše dozvole. Međutim, možemo deliti vaše podatke s odabranim partnerima koji pružaju usluge u naše ime, kao što su usluge plaćanja i isporuke knjiga. Naši partneri su obavezani na zaštitu vaših podataka u skladu s važećim zakonima o privatnosti.

Kolačići i slične tehnologije

Naša veb stranica koristi kolačiće i slične tehnologije za praćenje i analizu. Ove tehnologije pomažu nam da bolje razumemo kako koristite naše usluge i unapredimo vaš doživljaj. Možete kontrolisati upotrebu kolačića putem postavki vašeg pregledača.

Sigurnost podataka

Librum preduzima odgovarajuće mere zaštite podataka kako bi osigurao sigurnost vaših ličnih podataka. Naši sistemi su zaštićeni od neovlašćenog pristupa, gubitka i zloupotrebe podataka.

Vaša prava i izbori

Imate određena prava u vezi sa svojim ličnim podacima, uključujući pravo na pristup, ispravku, brisanje i opoziv saglasnosti. Takođe možete izabrati da li želite da primate marketinške informacije od nas.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi s ovom Politikom privatnosti ili našim obradom podataka, možete nas kontaktirati na:

Adresa: Kajmakčalanska 4, Zvezdara, 11000 Beograd
E-pošta: info@librum.rs
Telefon: +381600919029

Izmene u Politici privatnosti

Librum zadržava pravo da ažurira ovu Politiku privatnosti kako bi odražavala promene u načinu obrade podataka ili zakonskim obavezama. Svaka promena će biti objavljena na našoj veb stranici, a datum poslednjeg ažuriranja će biti revidiran na vrhu ovog dokumenta.

Hvala što koristite Librum!