TikTok editor

Rad u Librumu pruža priliku da budete deo tima koji vrednuje vašu stručnost i kreativnost, u okruženju koje inspiriše na rast i razvoj.

Konkurs za poziciju:

Librum, inovativna izdavačka kuća koja postavlja nove standarde u svetu književnosti, traži kreativnog i inovativnog TikTok Editora. Kao ključni član našeg marketinškog tima, bićete odgovorni za kreiranje, uređivanje i objavljivanje angažujućeg sadržaja na našem TikTok kanalu.

Odgovornosti:

Uslovi za kandidate:

Zašto je Librum odlično mesto za posao

U Librumu, mi stvaramo više od knjiga – stvaramo zajednicu gde kreativnost i inovacije cvetaju u okruženju koje podržava fleksibilnost i udobnost rada od kuće. Naša komunikacija je otvorena i podržavajuća, što omogućava svakom članu tima da se slobodno izražava i doprinosi. Uživamo u procesu otkrivanja novih autora, radimo na uzbudljivim rukopisima i prevodima, te kreiramo konkurse koji osvetljavaju neotkrivene talente. Organizovanjem festivala, promocija i književnih večeri, Librum ne samo da proširuje horizonte književnosti, već i pruža platformu za susret i umrežavanje strastvenih ljubitelja knjiga. Naša posvećenost stvaranju i deljenju književnosti čini Librum mestom gde svaki dan donosi nove, inspirativne izazove i prilike, čineći naše radno okruženje dinamičnim, ispunjenim i iznad svega, odličnim mestom za rad.

What do you think?

Related Insights