Urednik

Librum kako objaviti knjigu website vebsajt image ivandabetic, aleksandarilic, knjiga, poezija, kratke priče, kako objaviti

Konkurs za posao:

Librum, inovativna izdavačka kuća na čelu sa književnim inovacijama, trenutno je u potrazi za iskusnim Urednikom knjiga. Kao nezamenjiv član našeg tima, preuzimate odgovornost za uređivanje, oblikovanje i pripremu literarnih dela za štampanje, čime direktno doprinosite našoj misiji postavljanja novih standarda u svetu književnosti.

Odgovornost:

Uslovi za kandidate:

Šta nudimo:

Zašto je Librum odlično mesto za posao

U Librumu ne samo da stvaramo knjige – nego gradimo zajednicu gdje kreativnost i inovacije cvetaju. Otvorena i podržavajuća komunikacija omogućava svim članovima tima da se slobodno izražavaju i doprinesu. Radimo na otkrivanju novih autora, uzbudljivim rukopisima, prevodima, i kreiramo konkurse koji osvetljavaju talente. Organizacijom festivala i književnih večeri, Librum ne samo da obogaćuje književne horizonte, već pruža platformu za umrežavanje ljubitelja knjiga. Naša posvećenost književnosti čini Librum mestom gde svaki dan nudi nove izazove i prilike, čineći naše radno okruženje inspirativnim i odličnim mestom za rad.


Svoju biografiju i dosadašnje radove možeš poslati na mejl info@librum.rs

What do you think?

Related Insights